Garliic Allium Complex

Garlic Allium Complex 60 tableta

Kod 555 Dodatak prehrani na bazi češnjaka
Brojne znanstvene studije pokazuju da biljke iz obitelji češnjaka, kao što su češnjak, luk, poriluk i sl., mogu utjecati na održavanje zdravog načina života. Mnogobrojna obitelj spojeva sumpora odgovorna je za oštar miris i korisna svojstva biljaka iz obitelji češnjaka. NeoLife Garlic Allium Complex je vrhunski proizvod, prehrambena dopuna koja je u potpunosti proizvedena od namirnica koje oslobađaju standardizirane količine alicina, ključnog spoja na bazi sumporovitih hranjivih tvari prisutnih u češnjaku, kao i ostalih korisnih hranjivih tvari iz iste obitelji . Naša Tehnologija ciljanog unosa omogućava da bioaktivni alicin stigne u crijeva, gdje se apsorbira kako bi imao maksimalni učinak za vaše zdravlje.

Sadrži češnjak, luk, vlasac i poriluk.
Zajamčeni sadržaj alicina. Svaka tableta sadrži 4.2 mg alicina dobivenog iz ekstrakta češnjaka visoke učinkovitosti. Ista ova količina odgovara režnju svježeg češnjaka.
Široki spektar bioaktivnih sastojaka. Razni sumporoviti spojevi i hranjive tvari međusobno djeluju da bi proizveli široki spektar korisnih svojstava.
Jedinstvena tehnologija. Posebna ovojnica omogućuje aktivnom alicinu da stigne u crijeva.
Ne ostavlja tragove češnjaka u ustima i dahu.
Tehnologija ciljanog unosa: ovojnica maksimalizira njegovu stabilnost i apsorpciju, te osigurava stvaranje aktivnog alicina u crijevima.
Kako koristiti GArlic Allium Complex:
2 tablete na dan.

Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.