Izjava o privatnosti


Prikupljanje i obrada osobnih podataka
                 Notabene-gnld.eu obavezuje se pružiti zaštitu Vaših osobnih podataka samo kada nam ih Vi stavite na raspolaganje, npr. u okviru predbilježbe za Notabene NeoLife e-novosti, u okviru registracije, putem ispunjavanja obrazaca ili slanjem elektroničke pošte, u okviru narudžbe proizvoda ili usluga, slanja upita ili zahtjeva vezanih uz naše proizvode ili usluge te u sličnim situacijama u kojim ste odabrali pružiti nam podatke. Baza podataka i njen sadržaj ostaju zaštičeni kod nasu i to  samo Vaši nužni osnovni podaci o Vama koji su nužni za ispunjenje  naše obaveze prema Vama:
informiramo Vas o korištenju podataka, redovito Vam dajemo mogućnost izbora o upotrebi Vaših podataka, uključujući mogućnost odluke želite li ili ne da se Vaši podaci uklone sa liste za slanje elektroničke pošte za marketinške svrhe.
                 Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo jednoj, odgovornoj, osobi web stranice.

Vaše osobne podatke u bilo kojem obliku nećemo proslijediti trećim stranama (ni izravno niti preko zastupnika), osim ako nismo pribavili Vašu privolu ili ako postoji zakonska osnova za isto.

Pravo uvida i ispravka
                 U odnosu na sve Vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni, Vi imate pravo uvida, te prava ispravka, dopune i brisanja istih kada su nepotpuni, netočni i neažurni. Za navedeno je dovoljno poslati e-mail na adresu iz impresuma.

Čuvanje podataka
                  Osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da tražena usluga ili usluga za koju ste dali privolu bude pružena, ili do Vaše odluke da se Vaši podaci brišu sa sa naše liste za koju ste prethodno dali privolu, osim ako zakon ne propisuje drugačije (npr. u vezi sa sudskim postupkom koji je u tijeku).

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.