Flavonoid Complex

Flavonoid Complex 60 tableta

Kod 790 Dodatka prehrani na bazi mješavine koncentrata i ekstrakta voća i povrća

U našoj prehrani flavonoidi se uglavnom nalaze u voću i povrću. Značajne količine flavonoida nalazimo također i u zelenom čaju, te vinu. Agrumi i bobice sadrže također značajne količine flavonoida. Jedna od primarnih funkcija flavonoida u okviru prehrane je da djeluju kao antioksidacijska zaštita vodenih djelova unutar i oko stanice, te u tjelesnim tekućinama, poput krvi. Upotrijebivši već objavljene analitičke podatke, NeoLife je razvio određeni profil flavonoida i s njima povezanih spojeva, prisutnih u optimalnom obroku voća i povrća bogatog tim tvarima, poput blitve, močvarne borovnice, crvenih bobica, bazge, grejpa, grožđa (crvenog i crnog), zelenog čaja, kupusa, limuna, naranče i maline.
Na osnovi toga formuliran je Flavonoid Complex, i to tako da svaka tableta predstavlja profil optimalnog obroka ovih namirnica kako bi osigurali zdravlje vaših stanica. Pažljivo odabrane sirovine sadrže članove koji predstavljaju obitelj flavonoida, a to su:
FlavonoidComplex
Antocijanini
Ovi spojevi purpurne boje nalaze se u crnom grožđu, blitvi, crvenom luku i bobicama.

Katehini
Katehini, kao katehin, epigalokatehin, epikatehin galat, epikatehin i epigalokatehin galat su najvažniji polifenoli sadržani u zelenom čaju. Također i voće poput jabuka sadrži katehine.

Elaginska kiselina
Usko povezana s obitelji flavonoida, elaginska kiselina obilno je zastupljena u bobicama (posebno u crvenim bobicama i malinama), te u lješnjacima.

Flavoni
Flavoni uključuju apigenin i luteolin. Ima ih u mahunarkama, u crvenom grožđu i u mahunama.

Flavanoli
Flavanoli poput kvercetina, kemferola i miricetina nalaze se u mnogim vrstama voća i povrća, poput kupusa, špinata, luka i jabuke, kao i u crnom čaju.

Flavanoni
Flavanoni uključuju hesperidin, neohesperidin i naringen. Flavanoni se obično nalaze u agrumima, poput grejpa, naranče i limuna.
Antioksidans topiv u vodi. Ovo je prehrambena dopuna širokog spektra. Sadrži prirodne flavonoide kao što se nalaze u voću i povrću i u prirodnoj ljudskoj prehrani.
Integralne namirnice. Sadrži mješavinu prirodnih sastojaka i koncentrata bogatih flavonoidima porijeklom iz crvenih bobica, kupusa, zelenog čaja (bez kofeina), korjena blitve, crvenog i crnog grožđa, naranče, limuna i grejpa. Sadrži i vitamin C za bolju apsorpciju tih elemenata.
Sadrži ključne flavonoide. Flavonoid Complex je testiran da bi se zajamčio poseban profil flavonoida.
Praktična upotreba. Svaka tableta sadrži kompletan profil antioksidansa topivih u vodi koji odgovara optimalnom obroku voća i povrća bogatog flavonoidima.
Kako koristiti Flavonoid Compolex:
2. tablete dnevno
Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.