Njega doma

Znate li da svaki put kada koristite neki proizvod ili nešto bacite, dodatno opterećujete okoliš? Iako ne možete u potpunosti prestati koristiti prirodne resurse ili trošiti prirodna dobra, postoje sitnice zahvaljujući kojima možete značajno smanjiti svoj negativan utjecaj na okoliš. Jednostavno koristeći proizvode za čišćenje koji se koriste u malim količinama, te stoga imaju mali utjecaj na okoliš, možete mnogo učiniti za mnoge buduće naraštaje. 
                                  Učiniti svijet zdravijim mjestom za život lakše je no što mislite! 

Golden_Products
NeoLife već skoro šest desetljeća proizvodi visoko koncentrirane proizvode za čišćenje koji djelotvorno čiste uz upotrebu puno manje količine nego slični proizvodi koji se masovno prodaju. Golden sredstva za čišćenje svakom upotrebom štede vaš novac i smanjuju opterećenje okoliša uzrokovano čišćenjem.

   

Ove posebne formule mogu se razrijediti vodom i miješati tako da su prikladne za svako čišćenje – od prozora i radnih površina u kuhinji do roštilja ili garaže! Na taj način nema potrebe za policama prepunim skupih jednonamjenskih sredstava za čišćenje. Koristite manje, što znači da trošite manje, a istovremeno činite nešto korisno za okoliš: 
TO JE SITUACIJA U KOJOJ SVI POBJEĐUJU!
Pogledajmo video!

Nakon pingvina, slonova i leptira....NeoLife     
  

man_in_cafe.jpg

Booster

NeoLife Booster je savršen za sve vaše zahtjeve u pogledu čišćenja; djeluje tako što rastvara tvrdokornu nečistoću i masnoću koje druga sredstva ne mogu rastvoriti. Izvrstan je kao izbjeljivač za rublje, odstranjivač mrlja s rublja, kao aditiv za ispiranje posuđa u perilici ili kao aditiv za čišćenje sagova.Booster

hug.jpg

Disinfectant

NeoLife Disinfectant je posebno formuliran za čišćenje površina koje trebaju biti očišćene i dezinficirane. Djelotvoran je bilo da ga se koristi u toploj ili hladnoj vodi. Može se koristiti u kućama, u školama, javnim zgradama, u hotelima, sportskim dvoranama, svlačionicama i na svim drugim javnim mjestima gdje je važna higijena. NeoLife Disinfectant ne pokriva neugodne mirise, već ih do kraja uništava.
Disinfectant

man_on_a_street.jpg

G1

Djelotvorni sastojci NeoLife G1, prodiru u najtvrdokorniju nečistoću i "odljepljuju" je od tkanine koja se pere. Nježni alkalni sastojci napadaju nečistoću. G1 sadrži sastojke koji zadržavaju nečistoću u vodi za pranje sve do ispiranja, sprječavajući da dođe u dodir s drugim tkaninama.
G1 sadrži sastojke koji sprječavaju koroziju metalnih dijelova perilice rublja. Sadrži natrijev perborat koji vrlo djelotvorno uklanja otporne mrlje i djeluje čak i na niskim temperaturama.
G1

 

man_in_cafe.jpg

LDC

LDC je mirisna tekućina za višestruku upotrebu, dovoljno jaka za vrlo masne lonce i tave, ali istovremeno i nježna, te se može koristiti za ručno pranje odjevnih predmeta. Uspješno pere donje rublje i osjetljivu pleteninu koja postaje mekana i mirisna.
Premda topla voda olakšava pranje tanjura, LDC se može koristiti i u hladnoj vodi ili moru, a rezultat će biti isto tako dobar. Zbog toga je LDC izvrstan proizvod za kampiranje ili kada topla voda nije na dohvat ruke. 
LDC

hug.jpg

Soft

Danas ljudi ne žele da odjeća bude samo čista, nego i da je meka na dodir i svježeg mirisa. NeoLife Soft pruža zgodan i djelotvoran način pranja, tako da odjeća i općenito tkanine pružaju osjećaj svježine i budu meki na dodir, uz miris kakav ste oduvijek željeli.  Soft

man_on_a_street.jpg

Super 10

Najsnažniji NeoLife proizvod za čišćenje, Super 10, ima istu snagu kao i proizvod za industrijsku upotrebu. Prodire, rastvara i emulgira i najotporniju prljavštinu. Savršen je za industrijsku upotrebu, ali istovremeno je siguran i za uobičajeno kućno čišćenje. Super 10 olakšava kućanske poslove i istovremeno poštuje okoliš.
Super 10


U malom gradiću Bordano u provinciji Udine, Italija, postoji Kuća leptira, "Casa Delle Farfalle".

Tim krasnim,nježnim bićima potrebno je ekološko i nježno sredstvo za čišćenje koje neće ugroziti njihov prirodni ambijent, stvaranje novih života i življenja. Goldenov LDC nježno, ekološko prihvatljivo sredstvo za čišćenje u našim kućanstvima našlo je i ovdje svoju primjenu.

Pogledajte ovaj video!!!!

 

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.